Feestje op de stoep

Het leven is een feest. Zelf hangen we de slingers op. En dat doen we op locatie bij jou op de stoep. Of op een parkeerplaats. Zolang we samen afstand kunnen houden en elkaar de ruimte gunnen.

Deze tijden zijn al zwaar genoeg. En hebben we iets nodig om naar uit te kijken. Zeker voor onze kinderen willen we het allerbeste. Daarom hebben wij speciaal voor jullie een feestje op de stoep. Inclusief confetti, rookmachines en een echte DJ. Dat wil jij toch ook?

We hebben al veel succesvolle edities achter de rug. Met Sinterklaas, pieten en vooral ontzettend veel lachende kinderen. Want daar doen we het voor. Wil jij de mogelijkheden bespreken? Stuur ons een mailtje op info@feestjeopdestoep.nl of vul het contactformulier in. Dan gaan wij aan de slag om een goed feestje te bouwen. Uiteraard volledig conform de gestelde eisen van de overheid.

Natuurlijk organiseren we feestjes voor kinderen. Maar ook voor oudere kinderen, zoals een bruiloft, een verjaardag of een bedrijfsfeestje. Gewoon bij jou op locatie. Onze feestbus is ingericht om voor ieder een lach op zijn of haar gezicht te toveren.

MEER WETEN?

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor een feestje bij jou op de stoep!

Thank you for your message. It has been sent.
There was an error trying to send your message. Please try again later.